Klein gebaar

   

Groot geluk

   

De dvd

 

Kunstenares Babs Ketelaar heeft een illustratie gemaakt bij het thema van de dvd Klein gebaar, groot geluk. Esther van Efferink verzorgde de vormgeving waarbij zij delen van deze illustratie gebruikte.

De gehele illustratie is hier te zien. Babs Ketelaar legt er het volgende bij uit: "Het is een symbolisch schilderij. Je ziet een rij van vier huizen. In de drie rechtse huizen zijn de gordijnen open en is overal het licht aan. In het linkse huis zijn de gordijnen beneden dicht: er is daar iets aan de hand. Boven, op een kinderkamer is het licht wel aan. Daar zit een kind alleen. Buiten zit een ander kind op een schommel. De schommel hangt stil: het kind kan wel een duwtje gebruiken. Op de weg voor het huis is een pijl te zien die wijst naar het kind op de schommel: ga er eens naar toe, doe iets kleins wordt bedoeld met die pijl. Wie verder kijkt zal meer symboliek in het schilderij ontdekken."

Babs Ketelaar verzorgt in opdracht illustraties en maakt daarnaast schilderijen. Vanaf zaterdag 8 maart is er een expositie van haar schilderijen in kunstcentrum de Catharinakapel in Harderwijk.

Esther van Efferink is gespecialiseerd in vormgeving en het maken van websites.  Babs Ketelaar en Esther van Efferink runnen samen Kreactief, een bedrijf dat creatieve workshops verzorgt voor individuen en groepen uit het hele land met als standplaats Harderwijk.

 

De makers

   

Achtergrond

   

Illustratie

   

Dvd bestellen

   

Contact

   

Links

   

Disclaimer

   
       
<BODY> <H1><span style="font-weight: 400"> <font size="3" face="Franklin Gothic Book">Kunstenares Babs Ketelaar heeft een illustratie gemaakt bij het thema van de dvd Klein gebaar, groot geluk. Esther van Efferink verzorgde de vormgeving waarbij zij delen van deze illustratie gebruikte. De gehele illustratie  is hier te zien. Babs Ketelaar legt er het volgende bij uit: "Het is een symbolisch schilderij. Je ziet een rij van vier huizen. In de drie rechtse huizen zijn de gordijnen open en is overal het licht aan. In het linkse huis zijn de gordijnen beneden dicht: er is daar iets aan de hand. Boven, op een kinderkamer is het licht wel aan. Daar zit een kind alleen. Buiten zit een ander kind op een schommel. De schommel hangt stil: het kind kan wel een duwtje gebruiken. Op de weg voor het huis is een pijl te zien die wijst naar het kind op de schommel: ga er eens naar toe, doe iets kleins wordt bedoeld met die pijl. Wie verder kijkt zal meer symboliek in het schilderij ontdekken." Babs Ketelaar verzorgt in opdracht illustraties en maakt daarnaast schilderijen. Vanaf zaterdag 8 maart exposeert zij haar schilderijen in kunstcentrum de Catarinakapel in Harderwijk. Op 8 maart zal Ingrid Ligtermoet het schilderij bij Klein gebaar, groot geluk toelichten op de opening van de expositie. Esther van Efferink is gespecialiseerd in vormgeving en het maken van websites. Babs Ketelaar en Esther van Efferink runnen samen Kreactief, een bedrijf dat creatieve workshops verzorgt voor individuen en groepen uit het hele land, met als standplaats Harderwijk. </font></span></H1> </script> </BODY>